preloader

اگر نیاز به مشورت پزشکی داری اما:

نمیدونی از چه متخصصی کمک بگیری

نمیخوای حضوری بری مطب

قبلا رفتی پیش دکتر ولی میخوای خیالت راحت شه!

اینجا سوالت رو بپرس

چطور جواب سوالم رو میگیرم ؟

بعد اینکه سوالت رو برای ما فرستادی

ما متخصص مرتبط با سوالت رو پیدا میکنیم و سوالت رو ازش می پرسیم

بعد جواب متخصص برات می فرستیم

جواب سوالت رو ببین

آخرین مشاوره 2186 دقیقه پیش

بیش از 1910 در خواست مشاوره 30 روز گذشته

فرم مشاوره با پزشک


برخی از سوالات مطرح شده در شفاجو

شما هم میتونی همین الان سوالتو بپرسی

سلام.سنگ لوزه به تجمع مواد غذایی در حفرات لوزه گفته میشود.در صورتی که با فشار آبت یا خودبخود خارج شود و قابل تحمل باشد جراحی معمولا انجام نمیشود.اما در صورت بوی بد دهان، عفونت مکرر یا ایجاد مشکل جراحی می گردد

با توصیفی که از مشکل خود کرده اید احتمالاً نوع ریزش موی از نوع آندروژنتیکی یا وراثتی است و باید یک یا چند فرد طاس در خانواده پدری یا مادری وجود داشته باشد. همه افراد در این سن ریزش شدید مو نخواهند داشت ولی در مورد شما باید ابتدا توسط متخصص پوست ویزیت شده و نوع و شدت گستردگی ریزش موهای شما مشخص شود و سپس از داروهای خوراکی، موضعی یا تزریقی برای درمان آن استفاده شود. نوع غذاها نقش چندانی در ریزش موی شما ندارد و داشتن رژیم غذایی متعادلی که همه دسته های غذایی در آن وجود داشته باشد(کربوهیدرات ها، چربی، پروتئین و یتامین) برای حفظ سلامت موهای شما کافی است. قسمت سفید رنگی که در انتهای موهای ریزش یافته مشاهده می کنید، ریشه موی نیست بلکه ساقه ی مو در زمان جدا شدن از سر رنگی سفید پیدا می کند و این موضوع به این معنا نیست که ریشه موی شما از بین رفته است. با درمان متناسب می توان به توقف ریزش شما امیدوار بود.

سلام توصیه به انجام آزمایشات کبد و تیرویید و کلیه و الکترولیت ها و خون می شود

با توجه به شیوع زیاد زگیل های تناسلی احتمال وجود زگیل در این مطق برای شما وجود دارد. تشخیص قطعی فقط با معاینه حضوری امکان پذیر است و هزینه بسته به تعداد ضایعات پوستی متفاوت است. تا قبل از رسیدن به تشخیص قطعی از نزدیکی با همسرتان خودداری کنید.

سلام.سیگار باعث خشکی و شکنندگی عروق میگردد، ومی تواند باعث تشدید مشکل خونریزی ایشان شود.جهت بررسی یک آزمایش خون ساده نگرانی شما را رفع خواهد کرد.مراجعه بفرمایید. مرتب بینی و حلق را با سرم بشویند و بینی را با پماد تتراسیکلین چرب کنند تا خشکی بهتر شود

با این فرآورده ی تجاری آشنایی ندارم ولی باید گفت اسپری ها یا کرم های موبر گرچه از روش های خوب و کم عارضه ی برطرف کردن موهای زائد بدن یا صورت هستند، ولی تاثیر دائمی و همیشگی ندارند و به طور موقت موها را زائل می کنند. برای اطمینان از عدم بروز هر نوع واکنش حساسیتی، بهتر است در ابتدا مقدار کمی از دارو بر سطح داخلی بازو مالیده شدو پس از 20 تا 30 دقیقه به بروز واکنش حساسیتی یا تورم و سرخی در این ناحیه توجه کرد و اگر این علائم وجود نداشته باشند، از این فرآورده ها استفاده شود.

با سلام احتراما شما باید توسط پزشک گوش وحلق وبینی معاینه شوید اگر عفونت در داخل گوش دارید باید قرص سیپروفلوکساسین پانصد هر دوازده ساعت یکی بخورید و در ضمن گوش باید قبل عمل سه ماه خشک باشد

با سلام من دقیقا متوجه سوال شما نشدم اگر منظور شما بوی بد است درمان طبی کفایت می کند البته بررسی دندانها وسینوسها لازم است اگر هم درد گلو منظور شما استفاده از شستشو و درمان طبی کافی است اگر هم مورد دیگری منظور شما است تماس بگیرید توضیح می دهم

به نظر میرسد تشخیص صدف یا پسوریازیس بیشتر با توصیفی که از ضایعه ی پوستی خود کرده اید، سازگار است. درمان این مشکل ناممکن نیست ولی نیاز به زمان و صبر دارد و می بایست مدتها زیر نظر متخصصی که خود به ایشان اعتماد کافی دارید درمان شوید. مواد آرایشی و پاک کننده ها و شستشوی زیاد یا مالیدن چشم ها می تواند مشکل را تشدید کند. اگر خارش شما با برخی خوراکی ها از قبیل ادویه و فلفل تشدید می شود، بهتر است این مواد را حذف کنید ولی به طور کلی صدف با غذا ارتباطی ندارد.

مالیدن کرم دورچشم بدون عطر و مرطوب کننده بلامانع است. مالیدن پوست خیار یا آلوئه ورا می تواند در تخفیف خارش یا سوزش موثر باشد.اگر تجربه روزه داری شما با بدتر شدن بیماریتان مرتبط بوده بهتر است روزه نگیرید. کرم و محلول کانازول ضدقارچ بوده و در درمان صدف جایی ندارند. به هرحال بهتر است در ابتدا از تشخیص قطعی بیماری مطمئن شوید و درمان را به متخصصین این رشته بسپارید.

در ابتدا باید منطقه درگیری پوست و شدت و گستردگی گرفتاری پوست مشخص شود.قارچ پوستی حرارت و سوزش ایجاد نمی کند . شایان ذکر است برخی بیماری های پوستی شبیه قارچ گسترده می شوند ولی در واقع علت قارچی ندارند و باید با آزمایشات و نمونه برداری به تشخیص صحیح دست یافت. لذا صبور باشید و بدون خوددرمانی به متخصص پوست مورد اطمینان خود مراجعه کنید تا با بررسی های کامل و موارد اشاره شده در بالا در ابتدا مشکل شما شناسایی شود و سپس درمان انجام شود.

با توجه به زمان سپری شده از ایجاد مشکل شما، منشاء این تغییر پوستی نمی تواند گرمای محیط باشد و باید به عواملی دیگر همچون انواع اکزما یا عفونت قارچی این منطقه فکر کرد. در نزدیک ترین زمان به متخصص پوست مراجعه کنید تا با معاینه و انجام آزمایشات لازمه به تشخیص سریعتر دست گیدا کرده و درمان متناسب شروع شود.

در سن شما حدود 80% افراد جوش های آکنه ای دارند. برخورد درمانی با این جوشها باید توسط متخصص پوست و با در نظر گرفتن تعداد ضایعات پوستی، گستردگی و شدت آنها صورت بپذیرد و نمی توان بدون معاینه توصیه ای ارائه کرد.

سلام قرص جلوگیری از بارداری باعث مهار تخمک گذاری می شه و با این مکانیسم باعث جلوگیری از بارداری می شه وروی اسپرم اثر ندارد ، بنابراین مصرف منظم قرص مانع می شه و طبق شرح حال احتمال بارداری نیست .

سلام.احتمالا افت فشاره.اگه احساس ضعف و سرگیجه و سردی انتهاها همراهش هست و همیطور اگه جثه لاغری دارین.در غیر این صورت حتما باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید

این لکه ها می توانند نوعی کیست ساده ی غدد چربی این ناحیه باشند و در مرحله ی بعد می بایست به مراحل اولیه زگیل تناسلی نیز فکر کرد. بهتر است زیرنظر متخصص پوست به پیگیری مشکلتان بپردازید.

از نظر علمی و تخصصی فقط دو دارو برای درمان ریزش مو و رشد مجدد موهامورد تایید هستند: محلول ماینوکسیدیل و قرص فیناستراید. محلول ماینوکسیدیل در دو غلظت 2% و 5% در بازار دارویی موجود است و پس از چند هفته مصرف می تواند ریزش مو را متوقف کرده و رشد مجدد موها را در حدود متفاوتی ایجاد کند، ولی متاسفانه این اثرات ناپایدار بوده و در اکثر موارد با قطع دارو موهای رشد کرده یا نریخته دچار ریزش می شوند. بنابراین مصرف این دارو باید تا سالها -و حتی تا تمام عمر- ادامه یابد تا ریزش مجدد برنگردد.

سلام عزیزم ، با توجه به کوچک بودن بافت پستان بهتر است پروتز زیر عضله قرار بگیرد ، چون روی عضله احتمال افتادگی و قابل تشخیص بودن اون زیاد می باشد ، در تهران و در مرکز اموزشی بیمارستان ١٥ خرداد به روشهای کاملا علمی این عمل انجام می شه . ضمنا نرخ عملها هم کاملا دولتی است ! بهتر است به درمانگاه های روز یکشنبه ، این بیمارستان سری بزنید .

اسیداوریک محصول نهایی متابولیسم پورین ها در بدن است وتوصیه می شوداز مصرف منابع غنی از پورین مانند گوشت های احشایی و....خودداری کرد.مصرف منابع متوسط پورین مانند انواع گوشت حبوبات و....باید محدود شود وازمنابع کم پورین مانند سبزیجات و....باید در رژیم غذایی استفاده نمود.

سلام عزیزم گرچه فیبروم بزرگ و بارداری با این فیبروم بزرگ خالی از خطر نیست ، به عقیده من ، بهتر است جهت بارداری اقدام کنید و در صورن عدم رخ دادن بارداری و پس از رد سایر علل نازایی ، اقدام به جراحی میوم شود ، چون جراحی میوم باعث چسبندگی می تونه بشه و روی بارداری اثر می ذاره ، ترجیح اینه که اقدام به بارداری بشه و اگه رخ نداد ، عمل بشید .

سلام عزیزم ، با توجه به شرح حال احتمال بارداری بسیار کم است

با سلام . با توجه به این کیست نیازمندمراجعه به متخصص زنان جهت بررسی بیشتر کیست وجود دارد تا از نظر نوع کیست بررسی شود . با توجه به نوع کیست نیازمند درمان و پیگیری می باشد .

با سلام . با توجه به قاعدگی نامنظم امکان محاسبه دقیق محدوده ی تخمک گذاری وجود ندارد و باید از روش پیشگیری مناسب با توجه به سابقه ی بیماری ها و شرایط استفاده بفرمایید .جهت پیشنهاد راه مطمین به پزشک مراجعه فرمایید.

سلام ، در طب قدیم مصرف عسل برای ترمیم زخمها رایج بوده ولی امروزه با وجود داروهای مناسب و موثر بهتر است فقط به صورت خوراکی از عسل استفاده شود نه موضعی ، چون ریسک عفونت بالا می ره .

سفید شدن موها قبل از سن 20 سالگی در نژاد سفیدپوست و قبل از 30 سالگی در نژاد سیاهپوست "زودرس" تلقی می شود. بیماری های تیروئیدی و کمبود برخی عناصر معدنی همچون روی و سلنیوم می توانند از علل بروز این حالت باشند. همچنین برخی بیماری های پوستی و استعداد ژنتیکی نیز می توانند باعث سفید شدن زودرس موها شوند. بهتر است تحت نظر متخصص پوست ابتدا تحت بررسی های آزمایشگاهی دقیق قرار بگیرید و پس از آن درمان متناسب برایتان آغاز شود.

شما در ابتدا باید مشکل عفونت مثانه خود را برطرف کنید همین مشکل علت لاغری شما است. مصرف اب زغال اخته در بهبود عفونت مثانه مفید است. سپس با مراجعه به کارشناس تغذیه وزن خود را به وزن مطلوب برسانید.

با سلام خدمت شما مراجعه کننده محترم... توجه داشته باشید که اگر به هر علتى مسیر ترشحى غدد بزاقى دچار انسداد نسبى یا کامل شود، بتدریج دچار تورم التهاب و حتى نهایتاً عفونت و تشکیل کیست مى گردد، به عنوان مثال در غدد بزاقى زیر فکى وجود سنگ میتواند باعث ایجاد التهاب و عفونت گردد. بنابراین در شرایط میبایست توسط متخصص جراحى گوش گلو و بینى معاینه کامل انجام گیرد ، اقدامات تشخیصى تخصصى بعمل آید تا به درمان مناسب منجر گردد. ان شاءالله

سلام عزیزم ، لکه بینی در حین مصرف قرصها ، خصوصا در سیکلهای اول شایع می باشد ودر صورت عدم رفع لکه بینی ، پس از چند ماه ، نیاز به درمان هورمونی ، می باشد .

برای از بین بردن جوش های صورت ترکیبی از داروهای موضعی و خوراکی به کار می رود و بسته به میزان، شکل و گستردگی جوش های آکنه ای دارو تجویز می شود. تا زمان مراجعه به متخصص پوست و تعیین شدت و گستردگی این ضایعات می توانید از پن ضد جوش مدیپن به شکل موقت برای شستشوی صورت استفاده کنید. تعداد دفعات شستشو بین یک تا دوبار در روز است.

سلام عزیزم بله این قرصها با مکانیسم مهار تولید پروستاگلندین ، اثر مهاری روی تخمک گذاری دارند بنابراین در صورت قصد بارداری نباید مصرف شوند

سلام عزیزم ، نه افراد متاهلی که قصد بارداری دارند نباید در اون سیکلهایی که قصد بارداری دارند از این قرصها مصرف کنند و در افراد مجرد بلامانع است

سلام عزیزم ، اگه بیشتر از یه ماهه که کمر درد دارید بهتره حتما توسط جراح مغز و اعصاب و یا ارتوپد معاینه بشید و علل اسکلتی و عضلانی و عصبی منجر به کمر درد رفع بشه و اگه کمردردتون سیکلی هست و با درد شکم شدید همراهه حتما لازمه برای رد بعضی بیماریهای زنان توسط متخصص زنان معاینه بشید

با سلام خدمت شما بازدید کننده عزیز... باید توجه داشت که سردرد بدنبال جراحى تمپانوپلاستى و ماستوییدکتومى میتواند علامت هشدار دهنده اى باشد، بنابراین در این موارد می بایست معاینات کامل اتولوژى ( گوش) به انجام برسد و جهت بررسی وضعیت مغز اقدام به انجام سى تى اسکن کرد، لذا توصیه میگردد جهت انجام موارد فوق با متخصص گوش مشورت نمایید.

به غیر از بیماری تیروئیدی عواملی همچون استرس و بیماری دیابت و کم خونی ها و مصرف برحخی داروهای بخصوص می تواند تعریق بیش از حد ایجاد کند ولی باید گفت در این موارد تعریق زائد در سایر نقاط بدن مانند زیربغلها و مف پا و سینه و کمر هم وجود دارد و تعریق منحصر به کف دستها معمولا ناشی از بیماری نبوده و صرفاً ناشی از فعالیت بیش از حد غدد عرق این ناحیه است. من روش درمان یونتوفورز را برای این مشکل می کنم. در این روش دستها در محفظه ای حاوی آب غوطه ور شده و در اثر اتصال جریان الکتریسیته به این محفظه آب دچار تغییراتی به نام یونیزه شدن می گردد و غدد عرق از فعالیت باز می ایستند. حداقل ده جلسه درمان برای کنترل این مشکل مورد نیاز است و گاه لازم است درمان هر یک تا دو ماه نیز تکرار شود.

بوتاکس یکی از بهترین روش های از بین بردن چین و چروک های ناشی از حرکت عضلات صورت است و با مهار موقت عضلاتی که در اخم کردن، بالا بردن پیشانی یا چین دادن کناره چشم ها و لب ها تاثیر دارند، نمایی جوانتر و بهتر به صورت می دهد. برخلاف تبلیغات نادرستی که در مورد این کار در جامعه منتشر می شود و روزانه همه متخصصین پوست با سوالاتی در مورد عوارض این تزریق مواجه می شوند، باید گفت تزریق بوتاکس باعث عوارضی در درازمدت نمی شود. ممکن است عدم تقارن مختصری در حرکات صورت یا تورم یا کبودی گذرایی بعد از تزریق مشاهده شوند که برگشت پذیر و غیرقابل اعتنا هستند. افتادگی پلک عارضه ای ناشایع است که عللی همچون عدم دقت در تزریق یا تزریق بیش از حد دارو می تواند از عوامل آن باشد که باز هم برگشت پذیر است ولی سرطان زایی یا بدتر شدن چین و چروکها بعد از تزریق بوتاکس ابدا صحت ندارد. در آخر باید گفت با تزریق بوتاکس نمی توان مانع پیرتر شدن پوست در آینده شد و اگر کسی بعد از چندبار تزریق دیگر این کار را انجام ندهد، چین و چروک های اولیه و چروکهایی که در اثر تزریق های قبلی مخفی مانده بودند، مجدداً خودنمایی خواهند کرد و شاید همین برگشت چروک ها برخی را به

در آخر باید گفت با تزریق بوتاکس نمی توان مانع پیرتر شدن پوست در آینده شد و اگر کسی بعد از چندبار تزریق دیگر این کار را انجام ندهد، چین و چروک های اولیه و چروکهایی که در اثر تزریق های قبلی مخفی مانده بودند، مجدداً خودنمایی خواهند کرد و شاید همین برگشت چروک ها برخی را به فکر بیاندازد که بوتاکس اثری نداشته است.

جواب آزمایشات شما نرمال است.از نظر دیابت حاملگی آزمایشات قابل قبول است.ادامه مصرف قرص آهن در طول بارداری توصیه می شود.

سلام عزیزم ، ورم یک طرفه می تونه بعلت ترومبوفلبیت باشه حتما به متخصص زنان برای بررسی بیشتر مراجعه کنید .

کرم های ترمیم کننده ای از قبیل کرم های ترمیم کننده ی سیکالفیت آون، سیکاکتیو اوریاژ و سیکازوم فیس دوکس می توانند در ترمیم جای زخم ها و تیرگی های بعد از جوشهای آکنه ای موثر باشند. نظر پزشک معالج در تعیین نوع درمان و زمان استفاده از داروها حرف اول را در حل این مشکل می زند.

با سلام به شما ، با توجه به شرح حالى که فرمودید، به نظر اقدامات تشخیصى و درمانى مناسبی براى شما به انجام نرسیده است ، لذا توصیه میگردد جهت انجام معاینات کامل اتولوژیک از جمله آندوسکوپى با شماره مطب ٢٢٧٤٠٩٥١ تماس حاصل نمایید.

سلام عزیزم ، عفونت یکی از علل بی تظمی قاعدگی است و با درمان معمولا نظم قاعدگی بر می گردد به شرطی که علل دیگه باعث بی نظمی نشده باشد .این علایم صرفا مربوط به بارداری نیست ، در صورت ادامه تاخیر تا یه هفته بعد مجددا تست بدهید .