preloader

اگر نیاز به مشورت پزشکی داری اما:

نمیدونی از چه متخصصی کمک بگیری

نمیخوای حضوری بری مطب

قبلا رفتی پیش دکتر ولی میخوای خیالت راحت شه!

اینجا سوالت رو بپرس

چطور جواب سوالم رو میگیرم ؟

بعد اینکه سوالت رو برای ما فرستادی

ما متخصص مرتبط با سوالت رو پیدا میکنیم و سوالت رو ازش می پرسیم

بعد جواب متخصص برات می فرستیم

جواب سوالت رو ببین

آخرین مشاوره 224 دقیقه پیش

بیش از 1897 در خواست مشاوره 30 روز گذشته

فرم مشاوره با پزشک


برخی از سوالات مطرح شده در شفاجو

شما هم میتونی همین الان سوالتو بپرسی

بیماری درماتیت سبورئیک یا اکزمای سبوره ای از دسته بیماری های اکزمایی با منشاء داخلی است که تقریباً 20% از جامعه را مبتلا می کند و گرچه قابل کنترل و درمان است، ولی متاسفانه قاطعانه ریشه کن نمی شود. استرس های محیطی، مصرف الکل و سیگار و برخی غذاها در تشدید این بیماری موثر دانسته شده اند. در برخی موارد مقاوم بهتر است بیمار تا مدتی با داروهای خوراکی از دسته ضدقارچ ها تحت درمان قرار گیرد و پس از کنترل شدن شدت بیماری از داروهای موضعی به شکل متناوب و به حالت نگهدارنده برای جلوگیری از عود بیماری استفاده شود. توصیه می کنم زیر نظر متخصص پوست ابتدا درمان کامکل خوراکی صورت بپذیرد و پس از آن برای کنترل بیماری به شکل متناوب از شامپو یا کرم کتوکونازول استفاده شود.

جواب آزمایشات شما نرمال است.از نظر دیابت حاملگی آزمایشات قابل قبول است.ادامه مصرف قرص آهن در طول بارداری توصیه می شود.

لیزر موهای زائد زیر بغل عوارضی در پی ندارد. عمق نفوذ لیزر به لایه های میانی یا حداکثر زیرین پوست محدود است و وارد بافت های زیر پوست از قبیل غدد لنفی یا غدد شیری نمی شود.

در ابتدا باید سن، جنس و نوع و میزان گستردگی ریزش موی شما مشخص شود تا بتوان پاسخ قاطعی به مشکل شما داد. پی آر پی یک از راههای مقابله با ریزش مو وکمک به رشد موهای ضعیف است ولی باید در شرایط خاصی انجام شده و تعداد دفعات مشخصی داشته باشد. توصیه می شود با انجام ازمایشات مربوط به تعیین علل ریزش مو و زیر نظر پزشک معالج خود به تکمیل درمان بپردازید.

با سلام و احترام دوست عزیز خشونت صدا در صورتی که بیش از دو هفته طول بکشد نیازمند اندوسکوپی حنجره و بررسی حنجره از نظر وجود توده های حنجره هست شما علایم مختلفی را ذکر کردید که هر کدام میتوتند باعث این تغییر صدا بشود مانند ترش کردن گلو مانند سوزش بعد از استشمام عطر ولی انجام اندوسکوپی حنجره برای شما الزامیست.

در زمان بارداری استفاده از کرم های آرایشی از هر نوع مصلحت نیست. می توانید از کرم ضدآفتاب دورچشم آردن یا پرایم برای این منطقه استفاده کنید و درمان بقیه موارد را به بعد از زایمان موکول کنید.

سلام عزیزم ، البته با یه ازمایش نمی شه قضاوت کرد و این نتیجه حداقل باید دو بار به فاصله یه ماه بدست بیاد تا قطعی جواب داد ، در هر حال روشهای کمک باروری زیادی وجود داره بهتره به مراکز نازایی مراجعه و از درمانها کمک گرفته بشه

با سلام اقدام به خودکشی راه حل مناسبی نیست شما می توانید برای حل مشکل خود از پزشک متخصص کمک بگیرید مطمئنا راهی برای کمک به شما وجود دارد ولی با یقین به شما می گویم که خود کشی راه حل آن نیست با آرزوی سلامت برای شما

سلام دوست عزیز، اتیت گوش میانی یاهمان عفونت گوش میانی به دو طریق باعث کاهش شنوایی شود. طریق اول کاهش شنوایی انتقالی است که با آسیب به پرده گوش و استخوانچه های گوش و یا تجمع مایع در فضای گوش میانی است که عمدتا با تجویز داروی مناسب یا عمل جراحی قابل برگشت می باشد. طریق دوم عارضه ای هست که عفونت گوش میانی بر روی عصب گوش دارد و باعث کاهش شنوایی گوش شده که این نوع کاهش شنوایی عصبی گوش غیر قابل برگشت است. با انجام آزمایشات شنوایی سنجی می توان این دو را از هم متمایز نمود. با آرزوی سلامتی دکتر علی حقیقتیان

بوتاکس یکی از بهترین روش های از بین بردن چین و چروک های ناشی از حرکت عضلات صورت است و با مهار موقت عضلاتی که در اخم کردن، بالا بردن پیشانی یا چین دادن کناره چشم ها و لب ها تاثیر دارند، نمایی جوانتر و بهتر به صورت می دهد. برخلاف تبلیغات نادرستی که در مورد این کار در جامعه منتشر می شود و روزانه همه متخصصین پوست با سوالاتی در مورد عوارض این تزریق مواجه می شوند، باید گفت تزریق بوتاکس باعث عوارضی در درازمدت نمی شود. ممکن است عدم تقارن مختصری در حرکات صورت یا تورم یا کبودی گذرایی بعد از تزریق مشاهده شوند که برگشت پذیر و غیرقابل اعتنا هستند. افتادگی پلک عارضه ای ناشایع است که عللی همچون عدم دقت در تزریق یا تزریق بیش از حد دارو می تواند از عوامل آن باشد که باز هم برگشت پذیر است ولی سرطان زایی یا بدتر شدن چین و چروکها بعد از تزریق بوتاکس ابدا صحت ندارد. در آخر باید گفت با تزریق بوتاکس نمی توان مانع پیرتر شدن پوست در آینده شد و اگر کسی بعد از چندبار تزریق دیگر این کار را انجام ندهد، چین و چروک های اولیه و چروکهایی که در اثر تزریق های قبلی مخفی مانده بودند، مجدداً خودنمایی خواهند کرد و شاید همین برگشت چروک ها برخی را به

در ابتدا باید به جنسیت خود اشاره می کردید چون علل جوش در سنین بالاتر از 25 سالگی در زنان متفاوت از مردان است. توصیه می شود تحت نظر پزشک متخصص ابتدا بررسی ازمایشگاهی انجام شده و بسته به نتیجه ی آن در مورد درمان شما تصمیم گیری شود. متوسط زمان درمان این حالات 6 ماه می باشد.

با سلام دکتر غلامرضا معروفی پاسداران شمالی ابتدا فرمانیه ساختمان 222 طبقه سوم 22803027و 22805134

یک قرص بسیار مناسب قرص ژینکو بایلوبا روزی دو عدد به مدت نامحدود است

این لکه ها می توانند نوعی کیست ساده ی غدد چربی این ناحیه باشند و در مرحله ی بعد می بایست به مراحل اولیه زگیل تناسلی نیز فکر کرد. بهتر است زیرنظر متخصص پوست به پیگیری مشکلتان بپردازید.

سلام مصرف حبوبات راکم کنید و ورزش کنید در صورت عدم بهبودی جهت ویزیت مراجعه کنید

سلام، علایمی که شما را آزار میدهد هم می تواند به علت سینوزیت مزمن باشد و هم آلرژی های بینی. در مورد سینوزیت مزمن به طور مفصل در جوابیه یکی از دوستان به آن پرداختم که می توانید مراجعه کنید. اما در مورد آلرژی های بینی باید چند نکته را ذکر کنم، در آلرژی بدن انسان به یک ماده خارجی دچار حساسیت شده به طوری که در مواجه دوباره به آن که ماده آلرژن نامیده می شود، علایم خاصی ایجاد می شود که عمدتا آبریزش بینی، عطسه، گرفتگی بینی می باشد. بعضی افراد حملات آلرژی را به صورت سرماخوردگی مکرر احساس می کنند. چرا اینکه علایم مشابه است. درمان آلرژی شامل چندین قسمت است که مهمترین آنها دوری از ماده حساسیت زا است، که اگر امکان داشته باشد بهترین راه است. درمان دارویی نیز حائز اهمیت است، داروهای آنتی هیستامینیک و اسپری کورتون موضعی بینی بسیار موثر است، اما باید به خاطر داشت که با قطع داروها اگر فرد با مواد آلرژن در تماس باشد علایم بر می گردد. شستشویبینی با محلول نمکی یا همان سرم نمکی یکی ازروشهای موثر است که می تواند بینی را از مواد آلرژن پاک کند ترشحات بینی را تمیز کرده، گرفتگی بینی را بهبود بخشد این روش بی خطر و موثر است و فرد می تواند بسیاری از علایم را کنترل کند.

با سلام بهترین کاهش وزن هفته ای 1 کیلو است ولی می توان با انجام حرکات ورزشی و رعایت رژیم صحیح نه رژیم سخت میزان کاهش وزن را به ماهی 5 کیلو هم رساند ولی بیشتر از این به بدن شما صدمه می زند دقت کنید از هیچ دارویی برای لاغری استفاده نکنید

سلام دوست عزیز، عفونت‌ها مجاری فوقانی تنفسی می تواند که به هم مرتبط باشد و با درگیری قسمتی از این سیستم به عنوان مثال بینی و سینوس ها سایر نواحی دیگر همانند گوشها گلو وحتی مجاری تحتانی و ریه گرفتار شود. با مراجعه به پزشک حاذق گوش وحلق وبینی می توانید بهبودی کامل یابید.

با سلام زمان لازم برای تکرار ازمایشات کبدی را پزشک مشخص می کند اما در مورد چربی شما می توانید بعد از یک دوره 1 ماهه رعایت رژیم و انجام ورزش انرا مجدد تکرار کنید شما باید حتما ورزش کافی بکنید چون درصدی از چربی را خود بدن می سازد و تنها با رعایت رژیم چربی شما پایین نمی اید. ازطرفی قند در بدن تبدیل به تری گلیسیرید می شود پس شما علاوه بر کنترل چربی باید مصرف قند خود را هم کنترل کنید و علاوه بر این محدودیت در مصرف نمک نی لازم است لازم نیست همه غذاها ابپز و به سبک بیمارستان باشد ولی شما باید درصد چربی غذاهای خود را به شدت پایین بیاورید و از غذاهای کم چرب استفاده کنید. برای دریافت رژیم می توانید رژیم چربی بالا را از سایت شفاجو خریداری کنید

سلام عزیزم خونریزی رحمی در درجه اول با درمان طبی مداوا می شه و معمولا در صورت عدم پاسخ به درمان ، ممکنه در أوردن رحم به عنوان درمان خونریزی پیشنهاد بشه

با سلام اشکال شما در این است که می خواهید با رژیم های کم کالری و کم خوردن لاغر شوید و متاسفانه اولین جایی که لاغر می شود صورت و اخرین جایی که لاغر می شود شکم و پهلو است. شما باید بر اساس وزن و قد از مواد حتما کم کالری استفاده کنید و حتما فعالیت بدنی مناسب شرایط خود را داشته باشید .پیاده روی کافی است و اگر انرا هم نمی توانید در اب راه بروید و یا با کمک یک فیزیوتراپ ورزش های مناسب شرایط خود انجام دهید. برای دریافت رژیم مناسب می توانید به سایت شفاجو مراجعه کنید و رژیم مناسب خود را خریداری کنید

با سلام من علی مددی هستم به عقیده من شما برای رفع مشکلتون به نظر متخصص نیاز دارید

با سلام . با توجه به این کیست نیازمندمراجعه به متخصص زنان جهت بررسی بیشتر کیست وجود دارد تا از نظر نوع کیست بررسی شود . با توجه به نوع کیست نیازمند درمان و پیگیری می باشد .

با سلام بیماری لیکن پلان ناحیه سر جزو بیماری های تخریب کننده ی فولیکول یا ریشه مو است که در این حالت احتمال رشد مجدد مو بسیار اندک است ولی برای موارد که درمان بیماری به سرعت شروع شده و از گستردگی آن پیشگیری شده باشد، با تجویز داروهای خوراکی از قبیل کورتون و ترکیبات تنظیم کننده سیستم ایمنی و استفاده از محلول های موضعی می توان تا حدی به برگرداندن موها امیدوار بود. به هر حال با ادامه درمان زیر نظر متخصص پوست می توانید به بهبود شرایط امید داشته باشید.

سلام عزیزم ، اگه بیشتر از یه ماهه که کمر درد دارید بهتره حتما توسط جراح مغز و اعصاب و یا ارتوپد معاینه بشید و علل اسکلتی و عضلانی و عصبی منجر به کمر درد رفع بشه و اگه کمردردتون سیکلی هست و با درد شکم شدید همراهه حتما لازمه برای رد بعضی بیماریهای زنان توسط متخصص زنان معاینه بشید

سلام دوست عزیز، یکی از مهمترین عوامل آسیب به عصب گوش وشنوایی آسیبهایی صوتی می باشد. افرادی که در محیط هایی کار ویا زندگی می کنند که صدای محیط زیاد است و به طور طولانی مدت در معرض آن هستند به تدریج دارای کاهش شنوایی بخصوص در فرکانسهای بالا می شوند. و به دنبال آن صداهایی اضافه در گوش به صورت وز وز و سوت شنیده می‌شود. که متاسفانه علاج قطعی نداشته و وغیر قابل برگشت است. بهترین کار پیشگیری است که بااستفاده از محافظ های گوش به صورت گوشی و پلاگهای داخل گوشی انجام می شود مطمعن باشید که آیا شما از نوع مرغوب و یا روش صحیح محافظ استفاده می کنید.حتما توسط پزشک گوش وحلق وبینی ویا طب کار آزمون شنوایی انجام دهید و جلوی آسیب های بیشتر را بگیرید.

با سلام.معمولا بسته به ضخامت مو و وجود یا عدم وجود اختلال هورمونی بین شش تا هشت جلسه درمانی به فاصله یک ماه لازم هست . البته هر سه تا شش ماه یک جلسه در سال اول و سپس سالی یک یا دو جلسه نگهدارنده لازم هست .موفق باشید .

سلام.حتما باید فورا مراجعه بفرمایید و از نظر شنوایی بررسی شوید.ممکن است علت این سوت کشیدن کاهش شنوایی ناگهانی باشد که در بسیاری موارد با درمان تا حدودی بهتر میشود

سلام دوست من.با ورزش وتقویت عضلات دور زانو به ویژه عضله 4سر ران پرهیز از کارهای فیزیکی مضر مثل پله بالا رفتن.نشستن روی زمین.مصرف سبزی و میوه کافی.پیشگیری از افزایش وزن و استفاده از کفشهای طبی.