preloader

اگر نیاز به مشورت پزشکی داری اما:

نمیدونی از چه متخصصی کمک بگیری

نمیخوای حضوری بری مطب

قبلا رفتی پیش دکتر ولی میخوای خیالت راحت شه!

اینجا سوالت رو بپرس

چطور جواب سوالم رو میگیرم ؟

بعد اینکه سوالت رو برای ما فرستادی

ما متخصص مرتبط با سوالت رو پیدا میکنیم و سوالت رو ازش می پرسیم

بعد جواب متخصص برات می فرستیم

جواب سوالت رو ببین

آخرین مشاوره 511 دقیقه پیش

بیش از 1990 در خواست مشاوره 30 روز گذشته

فرم مشاوره با پزشک


برخی از سوالات مطرح شده در شفاجو

شما هم میتونی همین الان سوالتو بپرسی

با سلام و احترام. علایمی که فرمودید با سوراخ شدن سپتوم بینی مطابقت دارد که البته تشخیص یا رد این مورد با یک معاینه ساده انجام پذیر است. علت خشکی و احساس انسداد ، تبدیل جریان خطی هوا در شرایط عادی به جریان توربولانس بوده که باعث خشکی، خونریزی مخاطی و احساس انسداد میشود. درمان اصلی جراحی و ترمیم أین آسیب میباشد ولی میزان موفقیت جراحی بستگی کامل به سایز این آسیب دارد. با توجه به احتمال بالای شکست جراحی در مواردی که سایز آسیب بزرگتر از حد معمول میباشد در این موارد اقدامات محافظه کارانه مانند شستشو با سالین، چرب کردن بینی با تتراسیکلین و بخور کمک کننده است

سلام عزیزم بیماری فیبروکیستیک پستان یک بیماری خوش خیم است ولی بهتر است پیگیری به صورت سونوگرافی دوره ای هر سال یک بار إنجام شود ، و مصرف نوشابه و شکلات و ترکیبات کافیین دار به حداقل برسه .لنف نود های زیر بغل هم فقط سونو دوره ای برای تعیین إندازه لازم داره ، شش ماه یک بار .

با عرض سلام و ادب، به نظر میرسد با توجه به اعمال جراحى نا موفق قبلى شما و مشکلاتى که در این راه متحمل شدید، اولین اقدام تخصصی تشخیصى مناسب با سیستم ویدویی آندوسکوپى سینوس ها و بینى در مطب انجام گیرد، لذا در صورت تمایل جهت هماهنگى با شماره مطب ٢٢٧٤٠٩٥١ویا ٠٩١٠٩٩٩١٠٠٥ تماس حاصل نمایید. ارادت

سلام احتمالا شما پولیپ بینی و انحراف داشته اید که قطعی قابل درمان نیست ومعمولا عود می کند بنابر این عوارض ذکر شده تا حدی طبیعی است شما باید یک سی تی اسکن از بینی وسینوسها انجام دهید و اگر خواستید به مطب اینجانب مراجعه فرمایید تلفن مطب 26422640 است

با سلام احتراماسی تی اسکن را برای بررسی به وایبر 09203233635 بفرستید و درصورت تمایل برای ویزیت به با تلفن 26422640 تماس بگیرید

سلام لطفا سی تی خود را به وایبر09203233635 ارسال کنید

پری اکتین یا همان سیپروهپتادین به عنوان یک انتی هیستامین وایجادکننده احساس عدم سیری ویک داروی ضد افسردگی کاربرد دارد. پری اکتین عوارضی مانند تغییرات هورمونی یا بی خوابی را ندارد اما از عوارض ان می توان به خواب الودگی سرگیجه عدم تعادل سرخوشی خسخس سینه تپش قلب خشکی دهان ویبوست را نام برد.

سلام عزیزم ، اگه کیست بعد مصرف دو ماه دارو همان اندازه قبل باشه یا افزایش اندازه باید با جراحی خارج شود ، لایه نازکی که با درد دفع کرده اید لایه داخلی رحم اندومتر هست که به علت مصرف قرص به صورت یکپارچه دفع شده و مساله مهمی نیست .

سلام عزیزم ، رنگ الت تناسلی بیشتر در زمینه بعضی داروها مثل قرص هورمونی طولانی مدت و یا بارداری ممکنه تیره رنگ بشه و در زمینه بعضی بیماریهای پوستی ، بهتر است با متخصص پوست مشورت بشه و ویزیت انجام شود

سلام عزیزم ، نه بسته به نوع پرده ممکنه خونریزی رخ نده و یا مقدارش فرق داشته باشه .

سلام عزیزم ، شایعترین تشخیص برای این حالت عدم درمان همسرتون همزمان با شماست ، در هر حال وقتی عفونت مکرر و عود کننده است ، احتمال درمان ناقص و ناکامل وجود دارد و در برخی بیماریهای زمینه ای مثل دیابت هم عفونت مکرر دیده می شه

با سلام و عرض ادب. با توجه به آسم و الرژی شما احتمال پولیپوز بینی وجود دارد که با معاینه و انجام سی تی اسکن از سینوس ها قابل تشخیص بوده و در صورتیکه کاهش حس بویایی بدلیل انسداد مسیر بویایی ناشئ از پولیپ باشد با درمان طبی یا جراحی قابل برگشت است.

برای پاسخ به این سوال اطلاعات بیشتری مورد نیاز است: سن، جنس، میزان روشنی یا تیرگی پوست و همچنین سوابق بیماری و مصرف داروها توسط بیمار. به طور اجمالی می توان گفت برای موارد طولانی و مزمن لکه های صورت باید از روشهای لایه برداری فیزیکی مانند میکرودرم ابریژن یا لیزرهایی که برمبنای سایش منطقه ی آسیب دیده و یا از بین بردن رنگدانه های پوستی عمل می کنند، استفاده می شود و هنوز راهکارهایی برای بهتر شدن وضع وجود دارد.

سلام شما باید حتما یک سی تی اسکن بینی و سینوسهای پارانازال انجام دهید و می توانید جواب ان را به شماره 09203233635 وایبر کنید

گرچه تحمل سوختگی و عوارض ناشی از آن در کودکان برای والدین شان سخت ئ طاقت فرساست، ولی باید گفت در این موارد صبر و انتظار در حد چندین ماه بهتریسن راهکاری است که می تواند مفید باشد و سیر خوب و قابل توجه بهبود طبیعی پوست شیرخواران در اغلب موارد جای سوختگی ها را محو کرده و گاه نیز کاملاً از بین می برد. استفاده از کرم های کورتون دار در این موارد به هیچ وجه مصلحت نیست و کرم ها یا پمادهای ترمیم کننده نیز تا حد کمی می توانند در این موارد کمک کنند. تا چند ماه صبر کنید.

سلام در سن 25 سالگی احتمال سرطان تیرویید کم است بیشتر رفلاکس اسید معده به گلو مطرح است لذا شما بهتر است سه تست سونوگرافی تیرویید و باریوم سوالو و اندوسکوپی گوارش انجام دهید در صورت نرمال بودن که به احتمال زیاد نرمال است درمان با پنتوپرازول 40 میلی صبح ها یکی توصیه می شود

تیرگی دورچشم در اکثر موارد ناشی از بیماری نیست و مربوط به انعکاس تیرگی جریان خون سیاهرگ های ظربف فراوانی است که در دور چشم افراد با نژاد شرقی و خاورمیانه ای وجود دارد. موضوع ارتباط آن با بیماری های کبدی تقریباً به طور قاطع رد شده است و در بیشتر موارد هم نشانه ای از بیماری های داخلی نیست. اگر در بررسی بالینی و آزمایشکاهی مشکلی از نظر سلامتی نداشته اید می تونید از کرم های ضدآفتاب دورچشم، کرم های ترمیم کننده و ضدتیرگی دورچشم، کمپرس چای سیاه یا سبز سرد شده و کرم های کانسیلر پوشاننده ی دورچشم برای پوشاندن این تیرگی ها استفاده کنید. روش هایی مانند استفاده از دستگاه آر اف، تزریق پلاسما و مزوتراپی هم در برخی موارد مفیدند. همه ی این کارها باید با تشخیص و تایید پزشک متخصص انجام بپذیرند.

قرص فیناستراید در درمان ریزش موی هورمونی مردانه یا زنانه کاربرد دارد و به تنهایی برای درمان موهای زائد صورت به کار نمی رود. باید در ابتدا شرح حال دقیقی از شما در مورد وجود یا عدم وجود ریزش مو و الگوی ریزش مو، منظم یا عدم منظم بودن پرودهای ماهانه و و وجود چاقی در تنه یا آکنه در صورت گرفته شود و سپس آزمایشات تخصصی هورمونی و بررسی سونوگرافی انجام داد و بعد از آن در مورد تجویز داروی مناسب تصمیم گرفت. این دارو برای زنان در سنین باروری که احتمال بارداری در آینده نزدیک دارند مناسب نیست و اگر در زمان بارداری مصرف شود احتمال بروز اختلال در تمایز جنسی جنین پسر وجود دارد. با پزشک معالج خود در مورد نگرانی های خود مشورت بیشتری کنید.

در زمان بارداری استفاده از کرم های آرایشی از هر نوع مصلحت نیست. می توانید از کرم ضدآفتاب دورچشم آردن یا پرایم برای این منطقه استفاده کنید و درمان بقیه موارد را به بعد از زایمان موکول کنید.

سلام عزیزم ، معمولا حداکثر تا دو هفته بعد تزریق ، خونریزی رخ می ده ، و اگه رخ نداد می شه امپولا رو تکرار کرد ، این مشکل هورمونیه و بهتره بزای تنظیم قاعدگی از قرصهای جلوگیری واسه چند دوره استفاده بشه

سلام عزیزم البته شما علایم غیر اختصاصی بارداری مثل تهوع ، افزایش ترشحات و درد رو دارید و از همه مهمتر تاخیر قاعدگی ، در درجه اول توصیه می کنم تست بارداری بدید و در دوجه دوم داروها رو ادامه بدید .

خارش بیضه ها علل متفاوتی می تواند داشته باشد: عفونت با قارچ ها و مخمرها و میکروب ها، بیماری اکزما، خشکی ناشی از افزایش سن، خشکی ناشی از شستشوی افراطی و نوعی بیماری پوستی موسوم به لیکن پلان یا لیکن اسکلروز. بهترین توصیه برای این موارد مراجعه به پزشک متخصص و معاینه ی دقیق و در صورت لزوم انجام آزمایشات تشخیصی یا نمونه برداری است و براساس مجموعه ی این عوامل در اغلب موارد می توان راهی برای درمان این مشکل پیدا کرد.

سلام توضیح دقیق نداید ولی اگر همچین چیزی هم باشد براحتی با بی حسی موضعی قابل برداشت است. درصورت امکان برای معاینه به مطب مراجعه فرمایید

سلام عزیزم ، فرورفتگی نقطه ای باسن اغلب بدنبال تزریقات مکرر عضلانی رخ می ده و به مرور زمان خودش رفع می شه ،هر چند بهتره حضورا ویزیت بشید تا تشخیص صحیح داده بشه ، این بی نظمی قاعدگی معمولا اختلال هورمونی هست که در زمینه استرسهای روحی ، جسمی و تغذیه ای رخ می ده و با چند دوره مصرف قرص هورمونی مثل دوفاستون روز یازده تا بیست پنج سیکل رفع می شه . در برخی مواقع و در صورت عدم جواب به دارو ممکنه نیاز به مصرف قرص جلوگیری برای چندسیکل باشه

با سلام توصیه می شود در ابتدا با انجام ازمایشات لازم یک چک اپ کلی شوید وتحت نظر یک متخصص داخلی قرار گیرید در صورت عدم مشکل می توانید به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید.

سلام عزیزم بله هرگونه ترومای نافذ به واژن می تونه باعث اسیب پرده بشه ، خیر این نوع نزدیکی باعث اسیب به پرده نمی شه ولی با عوراضی مثل بی اختیاری دفع گاز و مدفوع می تونه همراه بشه